Google+ Followers

Sunday, December 25, 2016

Terbongkar rahsia awet muda


RAHSIA KEKAL CANTIK DAN SIHAT AWET MUDA

đź‘ Selalu tampil cantik ,anggun dan awet muda dengan Jus kasih sayang royal đź‘ 
đź‘ royal v sedia membantu anda untuk mencapai impian đź‘ 
.
.

✏ khasiat Jus kasih sayang royal v ✏

đź“Śmemelihara kesihatan dalaman wanita
đź“Śmeningkatkan keanjalan dan keremajaan kulit
đź“ŚMenaikkan seri wajah
đź“Śkulit jadi halus dan lembut
đź“Śmelambatkan penuaan
đź“ŚMenghilangkan kulit kusam

Whatsapp 0182312710 utk order
Whatsapp 0182312710 utk order
Whatsapp 0182312710 utk order





Friday, December 2, 2016

Kenapa wanita berperut buncit

 3 SEBAB MENGAPA LEPAS PANTANG BERSALIN PERUT MASIH BUNCIT WALAUPUN BADAN DAH NAMPAK KURUS
 memang stress memikirkan perut menggeleber ni.

SEBAB 1: RAHIM TAK KECUT BETUL SELEPAS BERSALIN

Haa.. jaga betul-betul rahim anda. Pastikan ianya kecut betul.

Sebab tu jadi boroi semacam sebab dalam rahim masih ada air sebab tak kecut betul.

Cara nak atasi?

Senang jeee..

Fully breastfeed baby anda. InsyaAllah cepat kecut.

Kepada yg tidak menyusukan baby mereka, boleh makan JRM Royal V yg dirumus khas oleh Bonda.

Kepada anda yg ada masalah ini, dia akan perasan air keluar banyak dari rahim lepas minum Royal V ni.

SEBAB 2: MAKAN PIL PERANCANG ATAU PIL HORMON PENCEGAH KEHAMILAN.

Wanita ni dik, bila hormon dia terganggu, mulalah benda bukan-bukan jadi.

Antaranya, emosi tak stabil. Nak maraahhh je.

Kena suami panas baran, berperangggg je keje. Haisyyy.

Lepas tu, metabolism badan pun jadi tak menentu bila kita makan atau guna benda-benda yg menganggu hormon ni.

Tu yg jadi exercise dan diet tak menyudah, tapi tak turun-turun berat badan. Perut pun jadi besar huhu..

SEBAB 3: KEPUTIHAN

KEPUTIHAN adalah punca wanita gemuk, punca suami menyampah nak bersama, kulit muka tak cantik..

keputihan la puncanya.

Ianya sangat menganggu hormon

TAPI YANG PENTING,
Penawar keputihan sudah terbukti ialah minum Royal V tau.

Thursday, December 1, 2016

Promosi royal v Rm 55 exc postage

Whatsapp 0182312710 utk order 
Whatsapp 0182312710 utk order 
Whatsapp 0182312710 utk order 

Wanita 40an memang memerlukan royal v untuk kulit supaya dapat mengekalkan keremajaan wajah kita
Pengambilan royal v adalah berkesan bagi wanita 40an kerana ia terus bertindak dari dalam badan
Pengambilan royal v adalah sangat sesuai bagi wanita berkerjaya yang sibuk kerana kita hanya perlu sesudu pagi dan sesudu malam sahaja  untuk kekal cantik dan sihat. ia sangat mudah dan menjimatkan masa!

Apa yang paling penting untuk keserian dan kecantikan wajah wanita 40an ini adalah pengambilan ANTIOKSIDA YANG TINGGI!
Royal V  membantu Mengimbangi hormon badan
Membantu menegang kulit menjadi kan kulit segar bermaya dan berseri2

Tuesday, November 29, 2016

Royal v jamu ratu malaya



Nk royal v?
Whatsapp 0182312710 utk order
Whatsapp 0182312710 utk order
Whatsapp 0182312710 utk order
KHASIAT ROYAL V

Menyingkirkan toksin yang berbahaya untuk kesihatan
Meningkatkan tahap metabolisme
Mempercepatkan pemulihan luka luaran dan dalaman
Membantu menstabilkan kandungan hormon estrogen di dalam tubuh wanita
Mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil
Mengatasi osteoporosis dan simptom-simptom menopaus
Mengatasi masalah keputihan, sindrom pra-haid dan senggugut
Melangsingkan tubuh badan
Menentang serangan kanser payudara dan rahim
Mengecutkan tisu faraj
Menstabilkan tahap tekanan darah dan kadar gula dalam darah
Memelihara keanjalan dan keremajaan kulit
Mengurangkan kesan selulit
Meningkatkan keanjalan dan kecerahan kulit
Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, kedutan dan garis-garis halus
Menganjal dan membesarkan saiz payudara
Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah serangan penyakit

Nak order Royal v Whatsapp 0182312710


DOS PENGAMBILAN
Perhatian :
Lelaki tidak dibenarkan mengambil Royal V
Cara makan: Boleh ambil sebelum atau selepas atau makan.
Simpan dalam peti sejuk.
ROYAL V tiada bahan pengawet
Hamil 2 bulan keatas jgn ambil Royal V

• Anak dara 1 sudu kecil 2 x sehari
• 30 tahun keatas :  1 sudu besar 2x sehari
• 31 – 45 tahun :  2 sudu besar dua x sehari • Wanita berusia 50 tahun ke atas
3 sudu besar 2x sehari

Minum secara berterusan utk kekal muda , cantik, sihat..

PERHATIAN !!

Royal V mengandungi herba yang sangat banyak dan selamat dimakan oleh penghidap kencing manis dan darah tinggi .
Ia bukan dari gula tebu dan bagi anda yang tidak pernah mengambil suplemen herba mulakan dengan dos rendah iaitu hanya satu sudu kecil sehari (selama 3 hari). Selepas 3 hari baru ikut dos yang disarankan.

Masa datang haid teruskan makan Royal V adalah lebih baik kerana ia dapat membersihkan darah yg tersumbat dn membersihkan rahim. Menghilangkan bau darah & Bau kemaluan yg x enak..!!
Simptom awalan :

1: Setengah wanita mengalami Payudara berdenyut dan seperti membengkak . Ini menunjukkan tindak balas payudara akan menegang.

2: Rasa ghairah yang tinggi bermaksud hormon wanita semakin tinggi dn oni petanda yg sgt bagus.

3: Keputihan akan keluar dengan banyak kerana ia bertindak membersihkan rahim dan baunya serta mengetatkannya.

4: Berdenyut kuat pada bahagian dalam Miss V kerana  ia  menguatkan otot dalaman dan dapat dirasai semasa melakukan hubungan seks.

TIP AGAR KEKAL KETAT SEPERTI DARA :

1: Minum Royal V setiap hari walaupun ketika haid.

2: Pastikan haid kering selepas 2 hari,
sebelum melakukan hubungan seks.

3: Elakkan meminum ais batu.

4: Jangan banyak mencangkung, ia akan melemahkan otot vagina.

5: Elakkan dari mengangkat berat.

6: Elakkan dari punggung terhentak.

Monday, November 28, 2016

Khasiat royal v jamu ratu malaya

KHASIAT ROYAL V

Menyingkirkan toksin yang berbahaya untuk kesihatan
Meningkatkan tahap metabolisme
Mempercepatkan pemulihan luka luaran dan dalaman
Membantu menstabilkan kandungan hormon estrogen di dalam tubuh wanita
Mengatasi masalah keputihan dan kitaran haid yang tidak stabil
Mengatasi osteoporosis dan simptom-simptom menopaus
Mengatasi masalah keputihan, sindrom pra-haid dan senggugut
Melangsingkan tubuh badan
Menentang serangan kanser payudara dan rahim
Mengecutkan tisu faraj
Menstabilkan tahap tekanan darah dan kadar gula dalam darah
Memelihara keanjalan dan keremajaan kulit
Mengurangkan kesan selulit
Meningkatkan keanjalan dan kecerahan kulit
Mengatasi masalah kulit seperti jerawat, kedutan dan garis-garis halus
Menganjal dan membesarkan saiz payudara
Menguatkan sistem imunisasi bagi mencegah serangan penyakit

Royal v jamu ratu malaya

Royal V (Persis Dara) ini.

KHASIAT ROYAL V JAMU RATU MALAYA

Melambatkan penuaan badan dan dalaman.
Meningkatkan sensual hubungan intim.
Membentuk tubuh badan yang lebih menggiurkan dan pejal.
Mengatasi masalah kewanitaan seperti keputihan, kegatalan dan berbau.
Merapatkan cengkaman otot vagina yang longgar akibat kerap bersalin.
Memberikan kenikmatan hubungan intim walaupun sudah berumur. vagina yang
KANDUNGAN ROYAL V JAMU RATU MALAYA

Kacip fatimah
Orange jasmine
Manjakani
Pueraria lobata
Air zam zam
Madu asli
Pinang Muda
CARA PENGAMBILAN ROYAL V JAMU RATU MALAYA

Minum 1 sudu besar dua kali sehari pada waktu pagi dan malam sebelum makan.
Perhatian: Wanita mengandung tidak dibenarkan mengambil produk persis dara.

Sunday, November 27, 2016


Hot Oil Melong Amara, memecahkan lemak di perut, lengan dan peha. Sangat efektif mencairkan lemak.
Bagus utk rawat sendi atau bengkak. Ia juga melembutkan kulit dari ekstrak susu kambing di dalamnya. Kalau sapu di pinggang atau ari-ari masa haid, darah keluar banyak dan pinggang pun tak sakit. Ada setengah orang sapu ni pun jadi senang buang air besar.

Dalam Hot Melong ada rumpai laut, susu kambing, lengkuas padi, melong, halia, buah pala. Mengancam panasnya dan ramai org suka.

Monday, November 21, 2016

Promosi royal v jamu ratu malaya

Whatsapp 0182312710 utk order 
Whatsapp 0182312710 utk order 
Whatsapp 0182312710 utk order 
Emma jamu ratu malaya  Stokis selangor