Google+ Followers

Friday, March 18, 2016

http://schonbeautymalaysia.simplesite.com/

http://schonbeautymalaysia.simplesite.com/

tiada lagi jeragat berkerak

dulu semua orang buat tak nampak
sembang pun pandang tempat lain
cakap pun ala kadar je
saya kecil hati...
sedih... sedih ...sedih tau..
nak bergaul pun segan
maklum la muka kusam dan nampak letih

tapi bila dah pakai Produk SChon beauty mist dan SChon beauty rifining
ada banyak perubahan...
suami semakin rapat melekat
kawan kawan pun dah mula bertanya
Awak pakai apa ?
Alhamdulillah...
terima kasih schon beauty...
Kelebihan SChon beauty
-------------------------
๐Ÿ’•kulit licin tanpa jerawat๐Ÿ’•
------------------------
๐Ÿ’•kulit cerah tanpa jeragat๐Ÿ’•
๐Ÿ’•kulit gebu tanpa pori2 terbuka
๐Ÿ’•wharsapp0182312710๐Ÿ’•
---------------------------
๐Ÿ’•Kebaikan SChon beauty๐Ÿ’•
๐Ÿ’•Untuk wajah ๐Ÿ’•
๐Ÿ’•Untuk menyembuhkan jerawat๐Ÿ’•
๐Ÿ’• Bekas jerawat๐Ÿ’•
๐Ÿ’•Bintik hitam๐Ÿ’•
๐Ÿ’•Untuk penyembuhan luka dan penyakit kulit:๐Ÿ’•
๐Ÿ’•Digunakan untuk penyembuhan ulser, caranya hanya dispraykan pada tempat ulser atau dikumur.๐Ÿ’•
๐Ÿ’•Mempercepat penyembuhan luka terbuka (supaya cepat kering), spray sahaja pada tempat yg terluka ๐Ÿ’•
๐Ÿ’•Dapat menyembuhkan penyakit kulit.๐Ÿ’•
๐Ÿ’•Dapat menyembuhkan luka yang sukar disembuhkan pada penderita diabetes, dengan dispray. ditempat yang luka ๐Ÿ’•
๐Ÿ’•Dapat menyembuhkan pada penyakit Eczema.๐Ÿ’•
๐Ÿ’•Dapat mempercepat penyembuhan gatal-gatal pada kulit.

kulit licin tanpa jerawat

๐Ÿ’•kulit licin tanpa jerawat๐Ÿ’•
------------------------
๐Ÿ’•kulit cerah tanpa jeragat๐Ÿ’•
๐Ÿ’•kulit gebu tanpa pori2 terbuka
๐Ÿ’•wharsapp0182312710๐Ÿ’•
---------------------------
๐Ÿ’•Kebaikan SChon beauty๐Ÿ’•
๐Ÿ’•Untuk wajah ๐Ÿ’•
๐Ÿ’•Untuk menyembuhkan jerawat๐Ÿ’•
๐Ÿ’• Bekas jerawat๐Ÿ’•
๐Ÿ’•Bintik hitam๐Ÿ’•
๐Ÿ’•Untuk penyembuhan luka dan penyakit kulit:๐Ÿ’•
๐Ÿ’•Digunakan untuk penyembuhan ulser, caranya hanya dispraykan pada tempat ulser atau dikumur.๐Ÿ’•
๐Ÿ’•Mempercepat penyembuhan luka terbuka (supaya cepat kering), spray sahaja pada tempat yg terluka ๐Ÿ’•
๐Ÿ’•Dapat menyembuhkan penyakit kulit.๐Ÿ’•
๐Ÿ’•Dapat menyembuhkan luka yang sukar disembuhkan pada penderita diabetes, dengan dispray. ditempat yang luka ๐Ÿ’•
๐Ÿ’•Dapat menyembuhkan pada penyakit Eczema.๐Ÿ’•
๐Ÿ’•Dapat mempercepat penyembuhan gatal-gatal pada kulit

Wednesday, March 16, 2016

kulitku putih ,glowing n flawless

Tension!!
Jeles je tengok wajah orang cantik,gebu,mulus,
Sudah mencuba macam-macam produk tapi hasilnya masih tetap sama..
Ok jangan sedih-sedih,
Jom saya kongsikan kelebihan dan keistimewaan SCHON BEAUTY
Dapatkan perubahan pada wajah anda tempoh 3-5 minit sahaja, kulit muka akan rasa dan nampak lebih lembut ,lembab,rasa segar,cerah serta eye bag akan berkurangan
Cara penggunaan;
Semburkan schon beauty mist keseluruh bahagian muka (2-4) kali spray
Boleh juga spray kebahagian leher
Tepuk perlahan lahan diseluruh bahagian muka dengan menggunakan 2-3 jari
Urut dengan lembut dibahagian bawah mata (3-4) Kali
Biarkan sehingga kering
Kelebihan schon beauty mist
-----------------------------------
Kulit wajah akan rasa dan nampak lebih tegang,cerah,lembab dan lebih segar dan eye-bag akan berkurang @ hilang dalam masa 3-5 minit sahaja
Ia juga boleh bertindak sebagai toner,moisturizer ,UV protector dan Krim malam.
Apabila kita spray pada muka,oxygen water yang bergetar akan terus menyerap kedalam kulit dan terus memberi kesan dari sudut kelembapan dan menegangkan kulit ,sebab itu eye-bag boleh terus hilang,apabila kulit bawah mata kita tegang eye-bag pun akan hilang
Mengandungi mineral semula jadi tulin
Melembab menyejuk ,dan menyegarkan kulit muka serta merta
Cepat meresap kedalam dan memberi kesan menyegarkan
Meresap kelapisan bawah kulit untuk membantu pemulihan sel kulit menjadikan kulit anjal Dan awet muda
Penggunaan berterusan akan menjadikan kulit sihat sekata ,glowing dan muda
Mudah dibawa kemana saja terutama bagi mereka yang mempunyai aktivi luar.
Spray saja biar pun dimana2
Juga membantu make-up tahan lama kulit segar tidak kusam
Whatsap 0182312710 

https://www.facebook.com/1796417767250313/videos/1974595322765889/?video_source=pages_finch_main_video

Saturday, March 12, 2016

hari hari cantik


Eeeee banyaknya jerawat..
dah macam macam produk saya Cuba
tapi tak berkesan....
==================================
dulu kulit muka saya teruk berjerawat
jerawat batu bernanah tambahan pula dengan resdung
makan seafood semua tak boleh
tiap tiap pagi bersin
dah macam macam Produk saya cuba
tapi semuanya tak berkesan...
ibu belikan satu set schon beauty
dia syorkan saya sembur setiap Kali selepas mandi, sembur setiap kali selepas berwuduk ,sembur setiap kali sebelum tidur..
Alhamdulillah ..
setelah seminggu
jerawat yang besar dan bernanah semakin mengecil
resdung juga berkurangan...
korang kena cuba produk yang sangat ni.
schon beauty rifining
penyelesaian kepada masaalah kulit and a
mengecilkan jerawat dalam masa 7 hari
mengawal Minyak dimuka
menyegarkan kulit
menghaluskan kulit
sembur sembur je cantik
Sila WhatsApp 0182312710

kecantikan semulajadi anda bermula disini

๐ŸŒบKecantikan semula jadi anda bermula disini๐ŸŒบ
Dulu dah cuba macam2 Produk...
Awal2 pakai tu ok la
Cantik,mulus,gebu
Tapi bila berhenti
Jeragat berkerak
Jeragat bertompok
Muka seperti peta dunia
Malu malu malu
Tak mau tengok muka kat cermin
Menyakitkan...
Mula lah tercari cari produk untuk hilangkan jeragat degil
Suatu malam terpandang iklan dekat fb schon beauty
Tergerak hati nak mencuba
Alhamdulillah..
Schon beauty amat sesuai dengan kulit wajah saya..
Saya akan setia bersama schon
Sembur sembur Cantik...
Anda bila lagi?
Sila WhatsApp 0182312710

kulit halus putih berseri seri

 Dapatkan perubahan pada wajah anda tempoh 3-5 minit sahaja, kulit muka akan rasa dan nampak lebih lembut ,lembab,rasa segar,cerah serta eye bag akan berkurangan

Cara penggunaan;
Semburkan schon beauty mist keseluruh bahagian muka (2-4) kali spray
Boleh juga spray kebahagian leher

Tepuk perlahan lahan diseluruh bahagian muka dengan menggunakan 2-3 jari
Urut dengan lembut dibahagian bawah mata (3-4) Kali
Biarkan sehingga kering

Kelebihan schon beauty mist
-----------------------------------

Kulit wajah akan rasa dan nampak lebih tegang,cerah,lembab dan lebih segar dan eye-bag akan berkurang @ hilang dalam masa 3-5 minit sahaja

Ia juga boleh bertindak sebagai toner,moisturizer ,UV protector dan Krim malam.

Apabila kita spray pada muka,oxygen water yang bergetar akan terus menyerap kedalam kulit dan terus memberi kesan dari sudut kelembapan dan menegangkan kulit ,sebab itu eye-bag boleh terus hilang,apabila kulit bawah mata kita tegang eye-bag pun akan hilang

Mengandungi mineral semula jadi tulin
Melembab menyejuk ,dan menyegarkan kulit muka serta merta

Cepat meresap kedalam dan memberi kesan menyegarkan
Meresap kelapisan bawah kulit untuk membantu pemulihan sel kulit menjadikan kulit anjal Dan awet muda

Penggunaan berterusan akan menjadikan kulit sihat sekata ,glowing dan muda

Mudah dibawa kemana saja terutama bagi mereka yang mempunyai aktivi luar.
Spray saja biar pun dimana2
Juga membantu make-up tahan lama kulit segar tidak kusam

Whatsap 0182312710

Friday, February 5, 2016

nak glowing? nak kulit putih gebu? nak kulit halus bak sutera? kami ada penyelesaianya

Nak glowing?
๐Ÿ’œNak kulit putih gebu?
๐Ÿ’œNak kulit halus bak mutiara?
๐Ÿ’œKami ada penyesaanya......
๐Ÿ’œDengan schon beauty mist
๐Ÿ’œjadi cantik semudah ABC
๐Ÿ’œHanya spray dan spray
๐Ÿ’œKulit dah glowing flawless dan halus
================================
kulit kusam
Kulit berminyak
jeragat berkerak
jerawat bertempek..
Dah tiada lagi
Berjemur sakan pun tiada masaalah
Tetap menawan..
Alhamdulillah
Schon beauty mist terbukti berkesan dan dapat memperbaiki kulit wajah menjadi lebih sihat dan sebening Kristal..
Fenomena!!!!!!!!
Spray ajaib yang sedang hot di Malaysia.
Terbukti berkesan dan selamat๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
=================================

Wah!!! Serious cakap ...
Macam tidak percaya je..
Spray2 kat muka je...
Muka boleh jadi cantik,lembab dan berseri seri..
WhatsApp 0182312710
untuk harga promosi
Schon beauty spray mengandungi mineral semulajadi
Sesuai untuk golongan usia
Termasuk selamat untuk ibu hamil
Bukan untuk jerawat dan jeragat he
Masaalah kulit lain insya Allah...
Selamat tinggal kulit kusam
==================================================================
๐Ÿ’œschon beauty mist
๐Ÿ’œmeremajakan kulit
๐Ÿ’œmelembabkan kulit
๐Ÿ’œmeratakan warna kulit
๐Ÿ’œmencerahkan kulit
๐Ÿ’œsebagai toner/ pelembab
๐Ÿ’œmenjaga agar make up tahan lebih lama
๐Ÿ’œbertindak sebagai anti penuaan
๐Ÿ’œmengecilkan pori pori
๐Ÿ’œmenguatkan akar rambut

selamat tinggal kulit kusam

Kelebihan saya adalah kenyakinan saya๐Ÿ’™
๐Ÿ’™kenyakinan saya adalah bila saya bersama schon beauty yang dapat membantu saya memiliki kulit yang halus,mulus,putih gebu glowing n flawless...๐Ÿ’™
Dapatkan perubahan pada wajah anda tempoh 3-5 minit sahaja, kulit muka akan rasa dan nampak lebih lembut ,lembab,rasa segar,cerah serta eye bag akan berkurangan๐Ÿ’™
Cara penggunaan;
Semburkan schon beauty mist keseluruh bahagian muka (2-4) kali spray
Boleh juga spray kebahagian leher
Tepuk perlahan lahan diseluruh bahagian muka dengan menggunakan 2-3 jari
Urut dengan lembut dibahagian bawah mata (3-4) Kali
Biarkan sehingga kering
Kelebihan schon beauty mist
-----------------------------------
Kulit wajah akan rasa dan nampak lebih tegang,cerah,lembab dan lebih segar dan eye-bag akan berkurang @ hilang dalam masa 3-5 minit sahaja
Ia juga boleh bertindak sebagai toner,moisturizer ,UV protector dan Krim malam.
Apabila kita spray pada muka,oxygen water yang bergetar akan terus menyerap kedalam kulit dan terus memberi kesan dari sudut kelembapan dan menegangkan kulit ,sebab itu eye-bag boleh terus hilang,apabila kulit bawah mata kita tegang eye-bag pun akan hilang
Mengandungi mineral semula jadi tulin
Melembab menyejuk ,dan menyegarkan kulit muka serta merta
Cepat meresap kedalam dan memberi kesan menyegarkan
Meresap kelapisan bawah kulit untuk membantu pemulihan sel kulit menjadikan kulit anjal Dan awet muda
Penggunaan berterusan akan menjadikan kulit sihat sekata ,glowing dan muda
Mudah dibawa kemana saja terutama bagi mereka yang mempunyai aktivi luar.
Spray saja biar pun dimana2
Juga membantu make-up tahan lama kulit segar tidak kusam
Whatsap 0182312710




kulit licin bak sutera dngan schon beauty mist

Nak glowing?
๐Ÿ’œNak kulit putih gebu?
๐Ÿ’œNak kulit halus bak mutiara?
๐Ÿ’œKami ada penyesaanya......
๐Ÿ’œDengan schon beauty mist
๐Ÿ’œjadi cantik semudah ABC
๐Ÿ’œHanya spray dan spray
๐Ÿ’œKulit dah glowing flawless dan halus
================================
kulit kusam
Kulit berminyak
jeragat berkerak
jerawat bertempek..
Dah tiada lagi
Berjemur sakan pun tiada masaalah
Tetap menawan..
Alhamdulillah
Schon beauty mist terbukti berkesan dan dapat memperbaiki kulit wajah menjadi lebih sihat dan sebening Kristal..
Fenomena!!!!!!!!
Spray ajaib yang sedang hot di Malaysia.
Terbukti berkesan dan selamat๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
=================================

Wah!!! Serious cakap ...
Macam tidak percaya je..
Spray2 kat muka je...
Muka boleh jadi cantik,lembab dan berseri seri..
WhatsApp 0182312710
untuk harga promosi
Schon beauty spray mengandungi mineral semulajadi
Sesuai untuk golongan usia
Termasuk selamat untuk ibu hamil
Bukan untuk jerawat dan jeragat he
Masaalah kulit lain insya Allah...
Selamat tinggal kulit kusam
==================================================================
๐Ÿ’œschon beauty mist
๐Ÿ’œmeremajakan kulit
๐Ÿ’œmelembabkan kulit
๐Ÿ’œmeratakan warna kulit
๐Ÿ’œmencerahkan kulit
๐Ÿ’œsebagai toner/ pelembab
๐Ÿ’œmenjaga agar make up tahan lebih lama
๐Ÿ’œbertindak sebagai anti penuaan
๐Ÿ’œmengecilkan pori pori
๐Ÿ’œmenguatkan akar rambut
#sayajualonline
#malaysiaonline
#schonbeauty
#rahsiawanitajelita


schon beauty mist

semakin hari semakin sayang
==============================
Hari demi hari semakin ramai yang menyukai produk schon beauty mist
95% dari pengguna berpuas hati dengan keberkesanan Schon beauty mist pada kulit wajah mereka.
Untuk yang belum mencuba
sila whatsapp 0182312710
anda akan dapat harga promosi daripada kami..
Dapatkan perubahan pada wajah anda tempoh 3-5 minit sahaja, kulit muka akan rasa dan nampak lebih lembut ,lembab,rasa segar,cerah serta eye bag akan berkurangan
Cara penggunaan;
Semburkan schon beauty mist keseluruh bahagian muka (2-4) kali spray
Boleh juga spray kebahagian leher
Tepuk perlahan lahan diseluruh bahagian muka dengan menggunakan 2-3 jari
Urut dengan lembut dibahagian bawah mata (3-4) Kali
Biarkan sehingga kering
Kelebihan schon beauty mist
-----------------------------------
Kulit wajah akan rasa dan nampak lebih tegang,cerah,lembab dan lebih segar dan eye-bag akan berkurang @ hilang dalam masa 3-5 minit sahaja
Ia juga boleh bertindak sebagai toner,moisturizer ,UV protector dan Krim malam.
Apabila kita spray pada muka,oxygen water yang bergetar akan terus menyerap kedalam kulit dan terus memberi kesan dari sudut kelembapan dan menegangkan kulit ,sebab itu eye-bag boleh terus hilang,apabila kulit bawah mata kita tegang eye-bag pun akan hilang
Mengandungi mineral semula jadi tulin
Melembab menyejuk ,dan menyegarkan kulit muka serta merta
Cepat meresap kedalam dan memberi kesan menyegarkan
Meresap kelapisan bawah kulit untuk membantu pemulihan sel kulit menjadikan kulit anjal Dan awet muda
Penggunaan berterusan akan menjadikan kulit sihat sekata ,glowing dan muda
Mudah dibawa kemana saja terutama bagi mereka yang mempunyai aktivi luar.
Spray saja biar pun dimana2
Juga membantu make-up tahan lama kulit segar tidak kusam
Sembur sembur je cantik

Monday, January 26, 2015

JOM BELI BUKU DI MPH ONLINE BOOKSTORE

Salam kepada semua, lama rasanya kak emma tak update blog, hmmm sejak kebelakangan ni, kak emma rajin sangat beli barang online, ni semua terjebak dengan anak2 kak emma.. baru-baru ni kak emma ada membeli buku online dari MPH Online Bookstore, kali pertama beli buku online, selalunya kalau ada bahan bacaan yang nak di beli oleh kak emma dan anak2, kami terus p kedai je, "tah kenapa nak pulak cuba beli online"..

PERKHIDMATAN DI MPH ONLINE 
 boleh tengok kat sini

 Best juga sign up as a member di mph online bookstore,paling puas hati kak emma dapat buku tu sehari selepas buat pesanan ingatkan kena tunggu 3-5 hari. Kalau anda merupakan pelanggan kali pertama beli buku online di sini, ada kelebihan dia tau, MPH ONline bagi :
 1) Potongan sebanyak 20% untuk kali pertama beli buku online
 2) penghantaran percuma untuk pembelian RM50 keatas
 3) dapat potongan 25% e-voucher during our birthday month

 antara buku yang kak emma beli : 
 1) Baitullah "kami datang" RM 20.00 
 2) The Book of Tomorrow RM 34.90 
 3) The women of Black Rm 35.90
4) Akhir RM 25.90 
 5) kahwin dengan aku jelah RM 23.00 
 6) Brain Fitness RM 23.90 

So, total untuk ke semua buku RM 163.60 selepas dapat 20% total jadi RM 130.88. (penghantaran pulak percuma)

p/s : semua ni ada la period time dia, kalau daftar tapi tak guna e-voucher tu sayang lah kan, (apa pun semua tertakluk pada terma dan syarat).Okay itu saja untuk enry kali ni. Jumpa lagi pada entry akan datang.. salam sayang
PROMOSI MURAH TUDUNG 3LAYER RM 55 ONLY

BELI 3HELAI, CUMA RM150 & FREE GIFT MENANTI ANDA
- ADA PELBAGAI COLOR
- HIGH QUALITY CHIFFON WITH BROOCH 
- FULL AWNING CUP
- SIZE M






for more details

boleh what'sapp atau sms ke nombor
018-662 3411 (kak emma)

Tuesday, July 22, 2014

Botol Air Herbalife 1liter


Salam

Tinggal beberapa hari lagi nak sambut Hari Raya Aidilfitri. Tak sabar rasanya nk pulang ke kampung bersama suami dan anak-anak. 

Hari ni boleh senyum lebar sampai ke telinga, sebab kak ema dapat botol Herbalife 1liter warna purple. Happy sgt walaupun kak ema bukan la pengguna tegar Herbalife tp mmg excited nk guna nie.

Esok2 boleh la sukat air berapa banyak nak minum, warna pun warna favourite kak ema. 




Okay itu saja untuk kali ni.. Jumpa lagi..