Google+ Followers

Monday, January 26, 2015

JOM BELI BUKU DI MPH ONLINE BOOKSTORE

Salam kepada semua, lama rasanya kak emma tak update blog, hmmm sejak kebelakangan ni, kak emma rajin sangat beli barang online, ni semua terjebak dengan anak2 kak emma.. baru-baru ni kak emma ada membeli buku online dari MPH Online Bookstore, kali pertama beli buku online, selalunya kalau ada bahan bacaan yang nak di beli oleh kak emma dan anak2, kami terus p kedai je, "tah kenapa nak pulak cuba beli online"..

PERKHIDMATAN DI MPH ONLINE 
 boleh tengok kat sini

 Best juga sign up as a member di mph online bookstore,paling puas hati kak emma dapat buku tu sehari selepas buat pesanan ingatkan kena tunggu 3-5 hari. Kalau anda merupakan pelanggan kali pertama beli buku online di sini, ada kelebihan dia tau, MPH ONline bagi :
 1) Potongan sebanyak 20% untuk kali pertama beli buku online
 2) penghantaran percuma untuk pembelian RM50 keatas
 3) dapat potongan 25% e-voucher during our birthday month

 antara buku yang kak emma beli : 
 1) Baitullah "kami datang" RM 20.00 
 2) The Book of Tomorrow RM 34.90 
 3) The women of Black Rm 35.90
4) Akhir RM 25.90 
 5) kahwin dengan aku jelah RM 23.00 
 6) Brain Fitness RM 23.90 

So, total untuk ke semua buku RM 163.60 selepas dapat 20% total jadi RM 130.88. (penghantaran pulak percuma)

p/s : semua ni ada la period time dia, kalau daftar tapi tak guna e-voucher tu sayang lah kan, (apa pun semua tertakluk pada terma dan syarat).Okay itu saja untuk enry kali ni. Jumpa lagi pada entry akan datang.. salam sayang
PROMOSI MURAH TUDUNG 3LAYER RM 55 ONLY

BELI 3HELAI, CUMA RM150 & FREE GIFT MENANTI ANDA
- ADA PELBAGAI COLOR
- HIGH QUALITY CHIFFON WITH BROOCH 
- FULL AWNING CUP
- SIZE M






for more details

boleh what'sapp atau sms ke nombor
018-662 3411 (kak emma)