Google+ Followers

Friday, March 18, 2016

http://schonbeautymalaysia.simplesite.com/

http://schonbeautymalaysia.simplesite.com/

tiada lagi jeragat berkerak

dulu semua orang buat tak nampak
sembang pun pandang tempat lain
cakap pun ala kadar je
saya kecil hati...
sedih... sedih ...sedih tau..
nak bergaul pun segan
maklum la muka kusam dan nampak letih

tapi bila dah pakai Produk SChon beauty mist dan SChon beauty rifining
ada banyak perubahan...
suami semakin rapat melekat
kawan kawan pun dah mula bertanya
Awak pakai apa ?
Alhamdulillah...
terima kasih schon beauty...
Kelebihan SChon beauty
-------------------------
💕kulit licin tanpa jerawat💕
------------------------
💕kulit cerah tanpa jeragat💕
💕kulit gebu tanpa pori2 terbuka
💕wharsapp0182312710💕
---------------------------
💕Kebaikan SChon beauty💕
💕Untuk wajah 💕
💕Untuk menyembuhkan jerawat💕
💕 Bekas jerawat💕
💕Bintik hitam💕
💕Untuk penyembuhan luka dan penyakit kulit:💕
💕Digunakan untuk penyembuhan ulser, caranya hanya dispraykan pada tempat ulser atau dikumur.💕
💕Mempercepat penyembuhan luka terbuka (supaya cepat kering), spray sahaja pada tempat yg terluka 💕
💕Dapat menyembuhkan penyakit kulit.💕
💕Dapat menyembuhkan luka yang sukar disembuhkan pada penderita diabetes, dengan dispray. ditempat yang luka 💕
💕Dapat menyembuhkan pada penyakit Eczema.💕
💕Dapat mempercepat penyembuhan gatal-gatal pada kulit.

kulit licin tanpa jerawat

💕kulit licin tanpa jerawat💕
------------------------
💕kulit cerah tanpa jeragat💕
💕kulit gebu tanpa pori2 terbuka
💕wharsapp0182312710💕
---------------------------
💕Kebaikan SChon beauty💕
💕Untuk wajah 💕
💕Untuk menyembuhkan jerawat💕
💕 Bekas jerawat💕
💕Bintik hitam💕
💕Untuk penyembuhan luka dan penyakit kulit:💕
💕Digunakan untuk penyembuhan ulser, caranya hanya dispraykan pada tempat ulser atau dikumur.💕
💕Mempercepat penyembuhan luka terbuka (supaya cepat kering), spray sahaja pada tempat yg terluka 💕
💕Dapat menyembuhkan penyakit kulit.💕
💕Dapat menyembuhkan luka yang sukar disembuhkan pada penderita diabetes, dengan dispray. ditempat yang luka 💕
💕Dapat menyembuhkan pada penyakit Eczema.💕
💕Dapat mempercepat penyembuhan gatal-gatal pada kulit

Wednesday, March 16, 2016

kulitku putih ,glowing n flawless

Tension!!
Jeles je tengok wajah orang cantik,gebu,mulus,
Sudah mencuba macam-macam produk tapi hasilnya masih tetap sama..
Ok jangan sedih-sedih,
Jom saya kongsikan kelebihan dan keistimewaan SCHON BEAUTY
Dapatkan perubahan pada wajah anda tempoh 3-5 minit sahaja, kulit muka akan rasa dan nampak lebih lembut ,lembab,rasa segar,cerah serta eye bag akan berkurangan
Cara penggunaan;
Semburkan schon beauty mist keseluruh bahagian muka (2-4) kali spray
Boleh juga spray kebahagian leher
Tepuk perlahan lahan diseluruh bahagian muka dengan menggunakan 2-3 jari
Urut dengan lembut dibahagian bawah mata (3-4) Kali
Biarkan sehingga kering
Kelebihan schon beauty mist
-----------------------------------
Kulit wajah akan rasa dan nampak lebih tegang,cerah,lembab dan lebih segar dan eye-bag akan berkurang @ hilang dalam masa 3-5 minit sahaja
Ia juga boleh bertindak sebagai toner,moisturizer ,UV protector dan Krim malam.
Apabila kita spray pada muka,oxygen water yang bergetar akan terus menyerap kedalam kulit dan terus memberi kesan dari sudut kelembapan dan menegangkan kulit ,sebab itu eye-bag boleh terus hilang,apabila kulit bawah mata kita tegang eye-bag pun akan hilang
Mengandungi mineral semula jadi tulin
Melembab menyejuk ,dan menyegarkan kulit muka serta merta
Cepat meresap kedalam dan memberi kesan menyegarkan
Meresap kelapisan bawah kulit untuk membantu pemulihan sel kulit menjadikan kulit anjal Dan awet muda
Penggunaan berterusan akan menjadikan kulit sihat sekata ,glowing dan muda
Mudah dibawa kemana saja terutama bagi mereka yang mempunyai aktivi luar.
Spray saja biar pun dimana2
Juga membantu make-up tahan lama kulit segar tidak kusam
Whatsap 0182312710 

https://www.facebook.com/1796417767250313/videos/1974595322765889/?video_source=pages_finch_main_video

Saturday, March 12, 2016

hari hari cantik


Eeeee banyaknya jerawat..
dah macam macam produk saya Cuba
tapi tak berkesan....
==================================
dulu kulit muka saya teruk berjerawat
jerawat batu bernanah tambahan pula dengan resdung
makan seafood semua tak boleh
tiap tiap pagi bersin
dah macam macam Produk saya cuba
tapi semuanya tak berkesan...
ibu belikan satu set schon beauty
dia syorkan saya sembur setiap Kali selepas mandi, sembur setiap kali selepas berwuduk ,sembur setiap kali sebelum tidur..
Alhamdulillah ..
setelah seminggu
jerawat yang besar dan bernanah semakin mengecil
resdung juga berkurangan...
korang kena cuba produk yang sangat ni.
schon beauty rifining
penyelesaian kepada masaalah kulit and a
mengecilkan jerawat dalam masa 7 hari
mengawal Minyak dimuka
menyegarkan kulit
menghaluskan kulit
sembur sembur je cantik
Sila WhatsApp 0182312710

kecantikan semulajadi anda bermula disini

🌺Kecantikan semula jadi anda bermula disini🌺
Dulu dah cuba macam2 Produk...
Awal2 pakai tu ok la
Cantik,mulus,gebu
Tapi bila berhenti
Jeragat berkerak
Jeragat bertompok
Muka seperti peta dunia
Malu malu malu
Tak mau tengok muka kat cermin
Menyakitkan...
Mula lah tercari cari produk untuk hilangkan jeragat degil
Suatu malam terpandang iklan dekat fb schon beauty
Tergerak hati nak mencuba
Alhamdulillah..
Schon beauty amat sesuai dengan kulit wajah saya..
Saya akan setia bersama schon
Sembur sembur Cantik...
Anda bila lagi?
Sila WhatsApp 0182312710

kulit halus putih berseri seri

 Dapatkan perubahan pada wajah anda tempoh 3-5 minit sahaja, kulit muka akan rasa dan nampak lebih lembut ,lembab,rasa segar,cerah serta eye bag akan berkurangan

Cara penggunaan;
Semburkan schon beauty mist keseluruh bahagian muka (2-4) kali spray
Boleh juga spray kebahagian leher

Tepuk perlahan lahan diseluruh bahagian muka dengan menggunakan 2-3 jari
Urut dengan lembut dibahagian bawah mata (3-4) Kali
Biarkan sehingga kering

Kelebihan schon beauty mist
-----------------------------------

Kulit wajah akan rasa dan nampak lebih tegang,cerah,lembab dan lebih segar dan eye-bag akan berkurang @ hilang dalam masa 3-5 minit sahaja

Ia juga boleh bertindak sebagai toner,moisturizer ,UV protector dan Krim malam.

Apabila kita spray pada muka,oxygen water yang bergetar akan terus menyerap kedalam kulit dan terus memberi kesan dari sudut kelembapan dan menegangkan kulit ,sebab itu eye-bag boleh terus hilang,apabila kulit bawah mata kita tegang eye-bag pun akan hilang

Mengandungi mineral semula jadi tulin
Melembab menyejuk ,dan menyegarkan kulit muka serta merta

Cepat meresap kedalam dan memberi kesan menyegarkan
Meresap kelapisan bawah kulit untuk membantu pemulihan sel kulit menjadikan kulit anjal Dan awet muda

Penggunaan berterusan akan menjadikan kulit sihat sekata ,glowing dan muda

Mudah dibawa kemana saja terutama bagi mereka yang mempunyai aktivi luar.
Spray saja biar pun dimana2
Juga membantu make-up tahan lama kulit segar tidak kusam

Whatsap 0182312710