Google+ Followers

Friday, February 5, 2016

nak glowing? nak kulit putih gebu? nak kulit halus bak sutera? kami ada penyelesaianya

Nak glowing?
💜Nak kulit putih gebu?
💜Nak kulit halus bak mutiara?
💜Kami ada penyesaanya......
💜Dengan schon beauty mist
💜jadi cantik semudah ABC
💜Hanya spray dan spray
💜Kulit dah glowing flawless dan halus
================================
kulit kusam
Kulit berminyak
jeragat berkerak
jerawat bertempek..
Dah tiada lagi
Berjemur sakan pun tiada masaalah
Tetap menawan..
Alhamdulillah
Schon beauty mist terbukti berkesan dan dapat memperbaiki kulit wajah menjadi lebih sihat dan sebening Kristal..
Fenomena!!!!!!!!
Spray ajaib yang sedang hot di Malaysia.
Terbukti berkesan dan selamat👍👍👍
=================================

Wah!!! Serious cakap ...
Macam tidak percaya je..
Spray2 kat muka je...
Muka boleh jadi cantik,lembab dan berseri seri..
WhatsApp 0182312710
untuk harga promosi
Schon beauty spray mengandungi mineral semulajadi
Sesuai untuk golongan usia
Termasuk selamat untuk ibu hamil
Bukan untuk jerawat dan jeragat he
Masaalah kulit lain insya Allah...
Selamat tinggal kulit kusam
==================================================================
💜schon beauty mist
💜meremajakan kulit
💜melembabkan kulit
💜meratakan warna kulit
💜mencerahkan kulit
💜sebagai toner/ pelembab
💜menjaga agar make up tahan lebih lama
💜bertindak sebagai anti penuaan
💜mengecilkan pori pori
💜menguatkan akar rambut

selamat tinggal kulit kusam

Kelebihan saya adalah kenyakinan saya💙
💙kenyakinan saya adalah bila saya bersama schon beauty yang dapat membantu saya memiliki kulit yang halus,mulus,putih gebu glowing n flawless...💙
Dapatkan perubahan pada wajah anda tempoh 3-5 minit sahaja, kulit muka akan rasa dan nampak lebih lembut ,lembab,rasa segar,cerah serta eye bag akan berkurangan💙
Cara penggunaan;
Semburkan schon beauty mist keseluruh bahagian muka (2-4) kali spray
Boleh juga spray kebahagian leher
Tepuk perlahan lahan diseluruh bahagian muka dengan menggunakan 2-3 jari
Urut dengan lembut dibahagian bawah mata (3-4) Kali
Biarkan sehingga kering
Kelebihan schon beauty mist
-----------------------------------
Kulit wajah akan rasa dan nampak lebih tegang,cerah,lembab dan lebih segar dan eye-bag akan berkurang @ hilang dalam masa 3-5 minit sahaja
Ia juga boleh bertindak sebagai toner,moisturizer ,UV protector dan Krim malam.
Apabila kita spray pada muka,oxygen water yang bergetar akan terus menyerap kedalam kulit dan terus memberi kesan dari sudut kelembapan dan menegangkan kulit ,sebab itu eye-bag boleh terus hilang,apabila kulit bawah mata kita tegang eye-bag pun akan hilang
Mengandungi mineral semula jadi tulin
Melembab menyejuk ,dan menyegarkan kulit muka serta merta
Cepat meresap kedalam dan memberi kesan menyegarkan
Meresap kelapisan bawah kulit untuk membantu pemulihan sel kulit menjadikan kulit anjal Dan awet muda
Penggunaan berterusan akan menjadikan kulit sihat sekata ,glowing dan muda
Mudah dibawa kemana saja terutama bagi mereka yang mempunyai aktivi luar.
Spray saja biar pun dimana2
Juga membantu make-up tahan lama kulit segar tidak kusam
Whatsap 0182312710




kulit licin bak sutera dngan schon beauty mist

Nak glowing?
💜Nak kulit putih gebu?
💜Nak kulit halus bak mutiara?
💜Kami ada penyesaanya......
💜Dengan schon beauty mist
💜jadi cantik semudah ABC
💜Hanya spray dan spray
💜Kulit dah glowing flawless dan halus
================================
kulit kusam
Kulit berminyak
jeragat berkerak
jerawat bertempek..
Dah tiada lagi
Berjemur sakan pun tiada masaalah
Tetap menawan..
Alhamdulillah
Schon beauty mist terbukti berkesan dan dapat memperbaiki kulit wajah menjadi lebih sihat dan sebening Kristal..
Fenomena!!!!!!!!
Spray ajaib yang sedang hot di Malaysia.
Terbukti berkesan dan selamat👍👍👍
=================================

Wah!!! Serious cakap ...
Macam tidak percaya je..
Spray2 kat muka je...
Muka boleh jadi cantik,lembab dan berseri seri..
WhatsApp 0182312710
untuk harga promosi
Schon beauty spray mengandungi mineral semulajadi
Sesuai untuk golongan usia
Termasuk selamat untuk ibu hamil
Bukan untuk jerawat dan jeragat he
Masaalah kulit lain insya Allah...
Selamat tinggal kulit kusam
==================================================================
💜schon beauty mist
💜meremajakan kulit
💜melembabkan kulit
💜meratakan warna kulit
💜mencerahkan kulit
💜sebagai toner/ pelembab
💜menjaga agar make up tahan lebih lama
💜bertindak sebagai anti penuaan
💜mengecilkan pori pori
💜menguatkan akar rambut
#sayajualonline
#malaysiaonline
#schonbeauty
#rahsiawanitajelita


schon beauty mist

semakin hari semakin sayang
==============================
Hari demi hari semakin ramai yang menyukai produk schon beauty mist
95% dari pengguna berpuas hati dengan keberkesanan Schon beauty mist pada kulit wajah mereka.
Untuk yang belum mencuba
sila whatsapp 0182312710
anda akan dapat harga promosi daripada kami..
Dapatkan perubahan pada wajah anda tempoh 3-5 minit sahaja, kulit muka akan rasa dan nampak lebih lembut ,lembab,rasa segar,cerah serta eye bag akan berkurangan
Cara penggunaan;
Semburkan schon beauty mist keseluruh bahagian muka (2-4) kali spray
Boleh juga spray kebahagian leher
Tepuk perlahan lahan diseluruh bahagian muka dengan menggunakan 2-3 jari
Urut dengan lembut dibahagian bawah mata (3-4) Kali
Biarkan sehingga kering
Kelebihan schon beauty mist
-----------------------------------
Kulit wajah akan rasa dan nampak lebih tegang,cerah,lembab dan lebih segar dan eye-bag akan berkurang @ hilang dalam masa 3-5 minit sahaja
Ia juga boleh bertindak sebagai toner,moisturizer ,UV protector dan Krim malam.
Apabila kita spray pada muka,oxygen water yang bergetar akan terus menyerap kedalam kulit dan terus memberi kesan dari sudut kelembapan dan menegangkan kulit ,sebab itu eye-bag boleh terus hilang,apabila kulit bawah mata kita tegang eye-bag pun akan hilang
Mengandungi mineral semula jadi tulin
Melembab menyejuk ,dan menyegarkan kulit muka serta merta
Cepat meresap kedalam dan memberi kesan menyegarkan
Meresap kelapisan bawah kulit untuk membantu pemulihan sel kulit menjadikan kulit anjal Dan awet muda
Penggunaan berterusan akan menjadikan kulit sihat sekata ,glowing dan muda
Mudah dibawa kemana saja terutama bagi mereka yang mempunyai aktivi luar.
Spray saja biar pun dimana2
Juga membantu make-up tahan lama kulit segar tidak kusam
Sembur sembur je cantik