Google+ Followers

Sunday, November 20, 2016

Royal v jamu ratu malaya /bonda rozita ibrahim


Royal V merupakan persediaan herba yang menghimpunkan kebaikan Manjakani, Black Cohosh, Pueraria Mirifica, Za’faran, Lingzhi, delima, madu asli serta pinang muda khusus untuk membantu mengekalkan keremajaan dan memelihara kesihatan dalaman kaum wanita.

Hormon estrogen merupakan sebatian yang dihasilkan oleh ovari wanita bermula akil baligh serta berperanan penting dalam kesihatan dalaman wanita. Di samping membantu melambatkan proses penuaan, estrogen turut memberikan kesan terhadap emosi mahupun fungsi seksual di samping membantu menggalakkan pertumbuhan tisu payudara, menstabilkan kitaran haid serta memelihara kesuburan kaum wanita.

Peningkatan paras estrogen turut mengakibatkan perubahan terhadap kesihatan fizikal di mana ia berupaya mengurangkan risiko serangan kanser payudara serta penyakit kardiovaskular yang melibatkan jantung, darah dan saluran darah.

Namun begitu, kandungan hormon estrogen di dalam tubuh wanita semakin berkurangan seiring dengan peningkatan usia. Sebarang perubahan terhadap kandungan estrogen ternyata memberi kesan terhadap kesihatan luaran mahupun dalaman seseorang, contohnya muncul tanda-tanda penuaan manakala fungsi seksual kaum wanita pula semakin berkurangan.

Pelbagai cara boleh dilakukan bagi membantu meningkatkan dan menstabilkan hormon estrogen di dalam tubuh badan. Antaranya:

Mengurangkan pengambilan kafein
Mengambil makanan yang tinggi kandungan phytonutrien, kolagen, Omega-3, vitamin D dan magnesium
Tidur dengan cukup
Jauhi toksin yang wujud di dalam makanan, persekitaran dan udara
Atasi serta kawal emosi dan stres
Mengamalkan gaya hidup yang sihat
Selain itu juga, pengambilan diet yang seimbang seperti herba mahupun buah-buahan seperti yang terkandung di dalam Jus Royal V turut berupaya meningkatkan dan menstabilkan kandungan hormon estrogen di dalam tubuh badan seterusnya membantu mengekalkan keremajaan dan kekal awet muda.
WhatsApp 0182312710 untuk order 
Whatsapp 0182312710 utk order 
Whatsapp 0182312710 utk order 
Emma jamu ratu malaya 
Stokis kajang / sri Kembangan 

2 comments:

  1. Whatsapp 0182312710 utk order
    Whatsapp 0182312710 utk order
    Whatsapp 0182312710 utk order

    ReplyDelete
  2. Untuk wanita yang rahim kembang berair elok sangat

    ReplyDelete