Google+ Followers

Friday, March 11, 2011

kenapa hubungan seks hambar???

Sebenarnya banyak faktor yang menyebabkan ketidakpauasan lelaki dalam hubungan seksual yang sekali gus menjadi punca keretakan dalam sesebuah perkahwinan.Beberapa tip yang disediakan ini mungkin antara penyebab ketidakpuasan dalam menjalinkan hubungan seksual dengan pasangan.

Terlalu cepat mengambil keputusan berkahwin
Keadaan ini akan menyebabkan silelaki kurang bersedia menjalani liku-liku hidup berumahtangga.Sekiranya berkahwin pada usia yang muda tidak mustahil mereka masih belum matang terhadap masaalah rumahtangga dan juga masaalah seksual yang dihadapi..Justeru minat terhadap seks akan menurun dan rumah tangga mula goyah.

Belum mengenali sifat sebenar isteri.
Lelaki yang masih belum mengenali sikap isteri yang sebenar sebelum berkahwin akan menjadi terkejut ataupun tidak terbiasa dengannya.Isteri yang kelihatan lembut sebelum berkahwin mungkin seorang wanita garang lagi tegas sehingga sehingga suami hilang nafsu seksual terhadapnya.

Jodoh dipilih oleh orang tua.
Tidak mustahil ada suami yang langsung tidak menyentuh isterinya  berbula-bulan kerana wanita yang dikahwininya bukan pilihan hatinya.Apalah ertinya berumah tangga sekiranya tiada hubungan seksual .Sekiranya berlarutan tidak mustahil juga rumah tangga yang dibina akan retak.

Kurang pengetahuan tentang masaalah seksual rumahtangga
Walaupun mungkin sudah bertahun-tahun berumah-tangga namun ada lelaki yang tidak mengtahui tentang masaalah seksual yang dihadapi.Ia dibiarkan berpanjangan tanpa rawatan sehingga akhirnya membawa kepada ketidakpuasan isteri pula.Dari sinilah hubungan suami isteri akan berasa dingin..

Tertarik kepada fizikal isteri semata-mata
Wajah pasangan yang cantik atau tubuh badan yang menarik tidak menjamin kebahagian sesebuah perkahwinan.Sebaliknya cara layanan isteri terhadap suamilah yang akan memastikan kebahagian rumah tangga apatah lagi jika si isteri pandai melayan nasfu seks pasangannya .Sekiranya penampilan fizikal sahaja yang cantik namun sifat serta karakter isteri sebaliknya maka ia memberi kesan pada daya tarik suami pada seks.

Hasrat ditolak isteri


Ketika suami menginginkan hubungan seksual isteri pula menolak atas pelbagai alasan.Sekiranya lelaki menginginkan seks pada waktunya tetapi hasratnya tidak dipenuhi maka akan timbul idea unutk mencari kepuasan ditempat lain selain isterinya.Walaupun hanya dilakukan sekali namun ia pasti akan menggoyahkan rumahtangga jika diketahui oleh pasangan.

Sikap kaku pasangan
Isteri dituntut untuk lebih bersedia dan kreatif terhadap masaalah seks jika mahu pasangan bertahan dalam perkahwinan.Menurut lelaki ,lelaki sangat menyukai jika pasanganya bersikap tidak kaku dalam menangani masaalah seksual mahupun ketika menjalani hubungan seksual itu sendiri.

Sikap kasar isteri
Wanita sinonim dengan kelembutan, itulah yang dicari oleh seorang suami terhadap isterinya .Sekiranya isteri bersikap kasar sepanjang masa, maka ada suami yang mulai bosan akan mencari kelembutan yang tidak didapati dari isteri melalui wanita lain diluar rumah.

Berkahwin kerana nafsu
Perkahwinan yang hanya dibayangi oleh nafsu berahi semata-mata tidak akan mampu bertahan.Ikatan perkahwinan akan longgar jika aspek lain dalam perkahwinan tiada antara pasangan seperti kasih sayang, jujur, kepercayaan dan sebagainya.

Fantasi seksual suami tidak diperolehi
Lelaki mempunyai fantasi seksnya sendiri dan kadang-kadang fantasi tersebut berlebihan.Bila isteri tidak dapat memenuhi fantasi seks tersebut mereka mula merasa pasangannya tidak sesuai dengan apa yang menjadi fantasinya selama ini .Ini membuatkan rumah tangga diambang kehancuran.

Sikap ego dan nafsu terlalu tinggi
Terlalu ego dan nafsu seks yang tinggi turut menjadi penyebab masaalah seks dalam rumah tangga .Ini juga menjadi punca lelaki mencari kepuasan seksual diluar rumah.

1 comment:

 1. Jamu Dewi Suci (SDM)
  JAMU DEWI SUCI
  Rm65/12 Biji
  cara penggunaa: 2 biji masuk dalam faraj. 4 biji makan. 2 biji setiap hari selama 3 hari.

  SIAPA KAH YANG SESUAI UNTUK MENGGUNAKAN?
  1- Wanita yang belom monopos.
  2- Wanita yang faraj ternganga berlendir dan berair
  3- Wanita yang mengalami keputihan kronik sehingga berbau
  4- Wanita yang mengalami kemaluan berbau
  5- Wanita yang seluar dalamnya basah akibat air dari faraj bukan kencing
  6- Gadis yang tiada perawan untuk menipu Malam pertama.
  7- Wanita yang Rahim kembang lepas bersalin
  8- Wanita Rahim kembang selepas period
  9- Wanita Rahim kembang yang tidak datang bulan
  10- Wanita yang kerap jimak dan suami melepaskan air mani dalam faraj dengan kerap

  Mengapa mereka perlukan produk ini?
  1- Rempah di dalam faraj akan meresap semua jenis air dan lendir
  2- Rempah di dalam faraj akan menyedut semua jenis air termasuk didalam Rahim sehingga Rahim mengecut.
  3- Ketika rempah sedang bekerja Rahim akan mengecut dan akan mengeluarkan segala jenis cecair dan akan turun kemulut Rahim dan jatuh kedalam faraj. Rempah tersebut menyerapnya.
  4- Ketika rempah di dalam faraj ketika melakukan jimak. Rempah tersebut akan menyedut air dari zakar sehingga menpercepatkan air mani keluar.
  5- Rempah didalam faraj akan mengakibatkan faraj mengecut keseluruhannya.
  6- Rempah herba yang di makan akan berfungsi mengecutkan Rahim dan faraj. Rempah bertindak seperti memeras Rahim untuk mengeluarkan air dari dalam Rahim.

  Tindakan balas herba POSITIF kepada pengguna:
  1- Dalam tempoh 1 jam lubang faraj tertutup.
  2- Dalam proses 24 jam terasa berdenyut – denyut di ari – ari / atas V / dalam Rahim.
  3- Terasa kering di faraj
  4- Berdenyut – denyut di bahagian kanan atau kiri ari – ari.
  * ketika rempah yang halus setelah di keluarkan berkondisi seperti tembakau yang bergumpal. ini terhasil dari sisa kekotoran didalam rahim seperti kotoran, air mani yang sudah lama, sisa - sisa darah haid.
  * kesannya selepas dibuang rempah. rahim akan menjadi sehat dan subur. haid akan jadi teratur dan mudah mengandung.

  Situasi Pengguna ketika menggunakan produk ini:
  1- Faraj menjadi terlalu sempit dan kering.
  2- Terasa Rahim kecil dan kecut
  3- Daya kemutan 300% rapat dan sempit di bahagian faraj

  Situasi Pasangan ( suami pengguna) :
  1- Terasa sempit, padat dan susah nak masuk kerana laluan faraj tertutup
  2- Memerlukan foreplay yang panjang untuk menghasilkan air mazi atau pelincir semulajadi.
  3- Mengalami kegelian zakar maksima diseluruh bahagian.
  4- Terasa zakar seperti disedut membuatkan air mani keluar dengan cepat

  Kelebihan Penggunaan produk ini:
  1- Wanita yang menggunakan ini akan menjimatkan tenaga untuk kemutan
  2- Mampu menipu situasi dara

  Tindak balas herba NEGATIF kepada pengguna:
  ~ Jika salah penggunaan digunakan oleh wanita tidak bermasalah seperti dinyatakan diatas akan terjadi terlalu sakit di bahagian faraj. Berdarah dan pedih.

  Dilarang keras untuk:
  1- Wanita yang masih belom melakukan hubungan kelamin atau anak dara atau masih dara
  2- Wanita yang telah monopos
  3- Wanita yang faraj kering ( ketika melakukan hubungan kelamin
  memerlukan bantuan pelincir)

  Berminat sms/whatsapp 0185790420 juge ade jamu Aku dara,masker vagina utk cerah,tegang,ketat juge untk putihkan ketiak..pasti suami anda akan tersenyum lebar! Kembali dara seperti malam pertama! Xcarik lain dah!

  ReplyDelete